banner-feb22-ua.jpg
23.12.2020 14:34:00

H&M представив дитячу капсульну колекцію з перероблених пластикових пляшок

H&M представив дитячу капсульну колекцію з перероблених пластикових пляшок

Для проекту bottle2fashion H&M об'єднав зусилля з Danone Aqua і випустив дитячу колекцію з перероблених пластикових пляшок з берегів Індонезії і переробленої бавовни. Колекція надійде в продаж в кінці грудня.

В екологічну капсулу увійшли худі, джоггери і топи з довгими рукавами і такими деталями, як скручені вузли, колор-блокінг, вкорочений фасон і тай-дай. Колірна палітра варіюється від чорного, сірого, коричневого і темно-синього до рум'яно-рожевого, лавандового, яскраво-зеленого, жовтого і яскравого синього.

Проект bottle2fashion також підтримує ініціативу уряду Індонезії з боротьби із забрудненням морського середовища і створює додаткові робочі місця для збору ПЕТ-пляшок, сортування, очищення і переробки. В рамках програми вже була зібрана 71 тонна ПЕТ-пляшок з округу Серібу і району Бандунг.

«Даючи друге життя одноразовим пластиковим пляшкам, ми хочемо показати наскільки цінний перероблений поліестер як ресурс - для навколишнього середовища, економіки і соціального життя не тільки Індонезії, але також і для всього світу і наших покупців», - говорить Неллі Ліндеборг, менеджер із закупівель екологічного асортименту H&M.

Джерело: FashionNetwork

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23