banner-feb22-ua.jpg
27.08.2018 21:21:00

Геній мерчендайзингу, топ-тренер з персоналу та найбільші інтернет-маркетингові компанії дадуть майстер-класи на CFF

Геній мерчендайзингу, топ-тренер з персоналу та найбільші інтернет-маркетингові компанії дадуть майстер-класи на CFF
Виставка дитячої моди Children's Fashion Fair традиційно насичена інформативними, корисними для розвитку бізнесу заходами.

Що нас чекає в цьому році?

Повна програма вже на сайті виставки, а тут - короткі спойлери))

11 вересня вперше в рамках виставки пройде масштабний 4-годинний тренінг Геннадія Ткаченка. Геннадій - тренер персоналу магазинів і бутиків, особистий консультант власників роздрібних мереж, ТОП-спікер конференцій з ритейлу, власник Retail Studio G.T.
Геннадій видасть учасникам тренінгу готовий (секретний :-)) план дій для ефективного управління магазином на найближчий осінньо-зимовий період.
Але найцікавіше - хоч тренінг і платний, учасники отримають в подарунок відеокурс, прайсова вартість якого більш ніж в два рази перевищує вартість тренінгу. Оце підфартило! Тож поспішайте зареєструватися!

У другий день виставки практичним майстер-класом слухачів порадує геній мерчендайзингу і режисер вражень Віталій Степаненко. Віталій розповість, як вибрати правильну з точки зору сприйняття концепцію магазину і побудувати вдалий емоційний бренд. Семінар безкоштовний, так що ми чекаємо повний зал. Не запізнюйтесь!

Далі програма плавно перемикається на інтернет-маркетингові технології та просування в мережі. Вхід на семінари вільний, але на деякі бажано попередньо зареєструватися.

Про нові тенденції в email-маркетингу, і як ними скористатися для підвищення ваших продажів розповість Яна Ілляшенко, PR manager компанії YUDJES GROUP.

Потім мова піде про те, як ефективно просувати свій проект в мережі. Своїми секретами поділиться Вадим Дикань - Sales Development Representative з компанії Netpeak.

Завершальним акордом стане чи то майстер-клас, чи то захоплива дискусія: як більше відбувається продажів - за допомогою свого сайту або ж маркетплейса? Теж задумалися? Приходьте на майстер-клас Ігоря Стольницького, керівника компанії Хорошоп!

Детальніше про майбутні події - на сайті Children's Fashion Fair

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23