banner-feb22-ua.jpg
29.03.2019 17:58:00

Fashion Show. День третій. На вулиці – весна, на подіумі – літо!

Fashion Show.  День третій. На вулиці  – весна, на подіумі – літо!

Світло, блиск, музика! Музика, світло, блиск! І, звісно, блиск об’єктивів фото та відеокамер. Їх сьогодні, вже третього дня яскравих показів Fashion Show. Trademark Defile, неймовірно багато. Адже цей демонстраційний показ – промислових та дизайнерських колекцій трендів дитячої моди нинішнього й наступного років.

Звучать акорди улюбленої дитячої мелодії і ось уже на сцені перші моделі, які представляють нову весняно-літню колекцію від Тетяни Васіної «Не страшні казки». Дизайнер дитячого одягу використала яскраві акварельні принти та пастельні відтінки, контрастні та в тон тканини мережива, бісер для ручного оздоблення суконь, які виглядали вишукано, ніжно і красиво. Родзинкою колекції було й доповнення образу обручами ручної роботи від Оксани Кияниці. Вдалі несподівані поєднання непоєднуваних тканин і фактур підкреслили сміливість дизайнерських рішень. А бурхливі оплески в залі їх підтвердили і підтримали.

Арт-ательє «Інфанта-Карнавал» – одна з найбільших і найпопулярніших костюмерних в Україні. На подіумі Fashion Show їхні неперевершені моделі ручної роботи: національні та костюми різних історичних епох. Неймовірно вишукано, зі смаком представлений вечірній Look – бальні сукні та фраки, які викликали гучні емоції глядачів.

Присутніх полонили й вечірні та коктейльні сукні турецької фірми PINK GIRLS. Поєднання атласу, гіпюру і фатину додало моделям легкості, а пудрові відтінки – ніжності. Проте, вишукано-грайливо виглядали й бордові та фіолетові сукні.

Глядачі – у захваті, в полоні ніжності, тепла, легкості. І раптом – несподіваний поворот. На подіумі – малюки у джинсових шортах, з парасолями в руках та відерцями. Легкі пританцьовування. Вся увага – на ноги!

Так оригінально європейський бренд для всієї сім’ї ТМ Кокей – представив на суд глядачів велику колекцію дитячого взуття: чобітки на дощову погоду, крокси, босоніжки, сандалі, шльопанці. Рожеві, бірюзові, салатові, зелені – стильне поєднання двох- трьох кольорів. Якість і бездоганність, підтверджені сертифікатами – запевняє ведуча. І дарма! Взуття таке красиве, що про сертифікати думається менше за все.

І знову на подіумі дівчата у одязі та аксесуарах ручної роботи VLADIRA, представлені творчою майстернею Владімирової Ірини. Розкішні сукні, прикрашені ніжними трояндами, мереживом, бісером, пір’ям, які демонстрували моделі модельної агенції «Глянець», створювали неповторний образ Королеви балу.

ТМ Little Owl показали колекцію «Єдиноріжки», яких обожнюють діти. Яскраві, стильні моделі колекції, з усього видно, до вподоби і маленьким модницям, і старшим хлопчикам, які демонстрували одяг. Доповнюють образи прекрасні аксесуари ручної роботи від дизайнера Любові Расулі.

Бурхливі емоції глядачів, особливо мам і бабусь, викликали моделі з колекції одягу від ТМ «ОК». І знаєте чому? Бо нагадали їм власне дитинство! Адже вироби – із 100% овечої шерсті, натурального шовку та натуральних декоративних волокон! Тому вони зручні і теплі. А ще – неймовірно красиві, модні. Це справді була новинка подіуму. Сміливе і свіже вирішення –поєднання моди, стилю, зручності й затишку. От вже справді ОК! 100%! Це – дизайнер Ольга Крайнова (звідси і ОК) поєднала на перший погляд непоєднуване. І заслужила море оплесків.

Родзинкою подіуму були колекції Асоціації дитячої моди «Страна восходящего солнца», «Мадемуазель Шанель» (дизайнер Вероніка Смоловик); «Привіт, літо», «Легенди Шервудського лісу» (дизайнера Марини Руденко).

Свято юної краси і стилю добігало кінця. І ось вона – вишенька на тортику. Не дарма ж насамкінець лишають щось найбільш вражаюче, неординарне, просте і вишукане водночас, із числа тих, що по особливому і гріють, і тривожать душу. Такою була авторська колекція дизайнера Камілли Саодат «Гузель Крим», яка викликала у глядачів сльози. І радості, і гордості, і щастя, і болю...

Найменшенькі моделі – дівчатка років п’яти, побачивши як мами й бабусі змахують сльози, розгублено кліпали чистими і світлими, трохи підфарбованими оченятама. У них щастя – по вінця. І любові також. Подарованої батьками і дизайнерами.

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23