banner-feb22-ua.jpg
16.11.2022

ЕКО-УПАКОВКА – БІЛЬШЕ, НІЖ ТРЕНД!

ЕКО-УПАКОВКА – БІЛЬШЕ, НІЖ ТРЕНД!

Роздрібна торгівля все більше переходить в онлайн, а отже, правильне пакування товарів важливе як ніколи раніше. Насолода від розпаковування замовленого товару підвищує лояльність бренду. Міцні картонні коробки захищають від отримання пошкоджень під час перевезення, отже знижують витрати, пов'язані з поверненням та заміною товару. Власникам бізнесу краще обирати щільний гофрокартон, який можна повторно використовувати, чи легко переробляти.

Важливість надійної упаковки

Упаковка вважається ефективною, якщо вона справляється з двома основними завданнями: максимізує задоволення від отримання товару та мінімізує витрати з погляду матеріалів, транспортування та зберігання.

Вибираючи гофрокартон, переконайтеся, що матеріал:
- є безпечним і міцним – здатний запобігти пошкодженню товару, що транспортується;
- підходить за розміром – розмір та форма коробок повинні відповідати розміру та кількості продуктів у замовленні, адже покупці не люблять отримувати напівпорожні коробки.

Повністю уникнути порожнього простору в коробці не завжди вдається, тому для запобігання пошкоджень його заповнюють матеріалами, що амортизують, такими як повітряно-бульбашкова плівка. 

Турбота про довкілля

Споживачі стають все більш обізнаними щодо проблеми екології, тому спроба мінімізувати негативний вплив бізнесу на довкілля може допомогти виділити бренд і підвищити лояльність до нього.

Багато брендів відправляють свою продукцію в таких красивих екокоробках, що покупці часто використовують їх для своїх повсякденних потреб. Таким чином бренд отримує додаткову безкоштовну рекламу.

#всепотемі

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23