banner-feb22-ua.jpg
09.11.2018 14:31:00

ЕКО ПУПС™: до Всесвітнього дня якості

ЕКО ПУПС™: до Всесвітнього дня якості

Виробник товарів трикотажної гігієни 
ТМ ЕКО ПУПС
м. Київ
На ринку 9 років 
Учасник виставки BABY EXPO: 7 років



Яку продукцію ви виробляєте та скільки років на ринку?

Бренд ЕКО ПУПС™ є основоположником категорії трикотажної гігієни в Україні.

ЕКО ПУПС™ першим з українських виробників налагодив випуск інноваційних товарів трикотажної гігієни для дітей та дорослих з натуральних матеріалів на основі «дихаючої» мембранної тканини, що не промокає.

В основі діяльності компанії лежить ідея турботи про здоров’я та комфорт дітей та батьків. Ми сповідуємо дбайливе ставлення до природи та захист навколишнього середовища. Товари поєднують в собі інновації, екологічність, натуральність та стильний дизайн.

Асортиментний ряд включає більше 200 найменувань:
сучасні трикотажні підгузки багаторазового використання для дітей та дорослих;
двосторонні непромокальні та поглинальні пелюшки;
непромокальні мембранні наматрацники на дитячі матраци та матраци великих розмірів;
непромокальні слинявчики та нагрудники з кишенею, слинявчики-бандани;
дитячий трикотажний одяг.
На ринку України бренд представлений з 2009 року. ЕКО ПУПС™ вперше в Україні почала масове виробництво трикотажних підгузків моделей Active та Easy Size, двосторонніх непромокальних пелюшок з використанням непромокальної мембрани.

Хто працює над вашою продукцією?

Найголовніша наша цінність — це висококваліфіковані фахівці, які, до речі, самі є батьками. На сьогодні над створенням нашої продукції працює команда професіоналів з понад 20 осіб — це висококваліфіковані технологи, швачки, логісти, робітники складу, маркетолог, продакт-менеджер та менеджери з продажу. Вони мають досвід із виробництва товарів для малюків.

З яких матеріалів виробляється продукція ЕКО ПУПС™?

Продукція бренду ЕКО ПУПС виробляється з високоякісних матеріалів європейського виробництва (Польща, Литва, Іспанія). Ми використовуємо натуральні матеріали (100% TENCEL® целюлоза евкаліпту, 100% бавовна) та непромокальну «дихаючу» мембранну тканину. Це екологічно чисті та абсолютно безпечні матеріали, що підтверджено міжнародними європейськими сертифікатами Oeko-Tex Standard 100 Class 1. Матеріали цього стандарту можна застосовувати в створенні готової продукції для дітей від народження та до 3 років.

Чи відновлюєте ви виробничі потужності? Розкажете про устаткування на вашому виробництві?

В березні 2010 року ми провели модернізацію устаткування на виробництві та почали випускати універсальні підгузки з системою точного та незалежного налаштування розміру в талії та ніжках Easy Size.

З квітня 2010 року почали виробляти дитячі непромокальні двосторонні пелюшки та дитячі непромокальні наматрацники ЕКО ПУПС™, а з грудня того ж року — непромокальні наматрацники для матраців великих розмірів.

В червні 2014 року було створено модель ACTIVE трикотажних дитячих підгузків зі змінними натуральними вкладишами. В цій моделі завдяки авторській технології ЕКО ПУПС™ Smart зручно змінювати вологий вкладиш на сухий.

В червні 2016 року ми оновили лінійку двосторонніх непромокальних пелюшок серії Eco Cotton, Jersey Classic, випустили нові ультрапоглинальні та непромокальні пелюшки Premium Soft Touch.

В 2018 році випустили лінійку дитячого трикотажного одягу Jersey Style.

Як ви стежите за якістю продукції на вашому виробництві?

На виробництві відділ контролю якості дуже ретельно відстежує якість виробленої продукції. Якість нашої продукції підтверджується багаторічним досвідом на ринку та вибором споживачів, які обрали нашу продукцію. До речі, в серпні 2010 року ЕКО ПУПС™ взяв участь у програмі «Знак якості» на телеканалі Інтер, як перший український виробник багаторазових підгузків на основі мембранної тканини.

Чи переймаєте ви досвід іноземних компаній?

Категорія трикотажної гігієни у нас в Україні тільки набирає обертів, вона ще не досягла високого рівня розвитку.
Ми вивчали досвід іноземних компаній, на Заході трикотажна гігієна та еко-тренди мають більшу популярність серед населення. У виробництві нашої продукції ми використовуємо сучасні інноваційні матеріали європейського виробництва, власні інноваційні технології та розробки.

У червні 2017 року ми вперше в Україні випустили багаторазові трикотажні підгузки для дорослих Natural Touch Premium з ультрапоглинальними змінними вкладишами Abso Maxi.

У 2018 році було випущено непромокальні слинявчики-бандани Eco Cotton, а лінійку непромокальних двосторонніх нагрудників із кишенею для годування було розширено колекцією Eco Cotton Premium.

Особливим досягненням та дебютом для бренду ЕКО ПУПС у 2018 році став випуск товарів нової категорії: дитячого трикотажного одягу колекції Jersey Style. Це стильний та комфортний одяг у стилі Хіп для дітей віком від 6 місяців до 5 років.

Чого ви прагнете? Які у вас плани на майбутнє?

Ми прагнемо розвивати наш бренд, втілювати нові ідеї, пропонуючи українським споживачам товари найвищої якості. Нашою місією ми вважаємо формування культури споживання товарів трикотажної гігієни в Україні та в усьому світі. Оскільки в основі нашої діяльності лежать принципи екологічності, натуральності, інноваційності та сучасності, на цьому ж ми будуємо бачення нашої місії. Ми намагаємося бути експертом з трикотажної гігієни, який заслуговує на повагу та довіру споживачів.

Ми постійно вдосконалюємо продукти бренду ЕКО ПУПС, враховуючи побажання та зауваження молодих батьків, адже ми завжди перебуваємо у комунікації з нашими споживачами, отримуючи зворотній зв’язок. Безліч позитивних відгуків та слів вдячності від покупців, лояльність наших партнерів, присутність у найбільших торгівельних мережах України є свідченням того, що обраний курс є вірним. Понад 100 тисяч сімей із дітьми в Україні та за кордоном користуються нашою продукцією.

Товари українського виробництва ЕКО ПУПС™ набувають все більшої популярності серед молодих сучасних батьків. Нам довіряють найдорожче!

Матеріал підготовлено командою BABY EXPO

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23