banner-feb22-ua.jpg
14.09.2021 14:17:00

CHILDREN’S FASHION FAIR (CFF) 2021’ Осінь: перші підсумки

CHILDREN’S FASHION FAIR (CFF) 2021’ Осінь: перші підсумки

8-10 вересня 2021 у м. Києві відбулася спеціалізована В2В виставка дитячого одягу, взуття та аксесуарів - Children's Fashion Fair (CFF).

CFF - бізнесова подія, і створена виключно для тих, хто виробляє та продає дитячий одяг та взуття. Тож цього року CFF 2021’ Осінь зібрала на своєму майданчику 75 торгових марок і брендів, серед яких не тільки українські, але й виробники із Польщі, Турції та Італії. Загалом виставка розмістилася на 2163 кв.м. і її відвідало 751 спеціаліст з різних куточків України, що порівняно більше від масштабів минулої осені.

Факти та цифри

Асортимент сучасної виставки Children’s Fashion Fair включає широкий спектр дитячого одягу, взуття та аксесуарів – на будь-який вік та смак.

MyCollages.jpg

У центрі уваги, звичайно, верхній зимовий та весняний одяг від ТМ ALNEST, DCKIDS, DENNY-KIDS, HUPPA, JAKPANI, LE KRIS, LITTLE LADY, MAGBABY, MY CHANCE, NESTTA, PLESES, POLEX FASHION GROUP, TRAVELER, VERTEX, VV DESIGN, WELLAJUR, YUMSTER, ГЕНЕЗІС, ДАНІК, ЕЛІСОН КІДС.

Величезний вибір взуття представили BARTEK, BISTFOR, POLEX FASHION GROUP, АЛІСА-ЛАЙН, ГЕНЕЗІС, ЕЛЬФФЕЙ, ЛАПІЦЬКИЙ.

Образ доповнюють стильні головні убори від ALNEST, DAVID’S STAR, ELF-KIDS, GIAMO, HUPPA, MAGBABY, NIKOLA ROYAL FAMILY, SHELA, VERTEX, YUMSTER, АНІКА, ГЕНЕЗІС, ЕЛІСОН КІДС, МОДНИЙ КАРАПУЗ, ФИОНА.

Асортимент шкарпеток і колготок представили BABYDEN, POMPEA KIDS, YUMSTER, ГЕНЕЗІС.

На більшості стендів був представлений повсякденний одяг – і для школи, і для прогулянок, і для спорту: ALNEST, DAVID’S STAR , DI&LI, HART, HUPPA, JAKPANI, KIDDIMODA, LOVE ME, MINIMI, MY CHANCE, PLESES, POLEX FASHION GROUP, TAIS KIDS, VERTEX, VV DESIGN, WELLAJUR, YUMSTER, ГЕНЕЗІС, ДАНІК, МОДНИЙ КАРАПУЗ, НОСИ СВОЄ, ФІЛАТОВА ТЕТЯНА.

А крім того – вбрання для особливих випадків, постільна білизна, одяг для немовлят, аксесуари на будь-який смак та ще багато чого цікавого!

Дякуємо всім, хто приєднався до CFF 2021’ Осінь. До зустрічі навесні!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23