banner-feb22-ua.jpg
09.09.2020 14:21:00

Children’s Fashion Fair 2020 Осінь відкрито!

Children’s Fashion Fair 2020 Осінь відкрито!

Сьогодні у виставковому центрі «АККО Інтернешнл» (у глибині парку Пушкіна біля метро Шулявська) відкрилася міжнародна виставка дитячої моди Children’s Fashion Fair 2020.

Саме з цієї виставки зазвичай розпочинається найактивніший бізнес-сезон у сфері дитячої моди. І цей рік — не виключення. Всі, чий бізнес пов’язаний із дитячим одягом і взуттям, поспішають на виставку за новими колекціями та трендами, продуктивним спілкуванням, швидкими та вигідними угодами.

На стендах учасників (а це понад 40 компаній, у тому числі з Італії, Польщі, Туреччини) представлене розмаїття товарів на кожен вік — від новонароджених до тинейджерів. І на кожну нагоду — від повсякденного одягу до шкільного та святкового, від колготок і шкарпеток до головних уборів…

У центрі уваги, як і завжди, — верхній одяг до наступного сезону від таких популярних брендів як Traveler, Arti-Mix Style, Denny-Kids, MTM, Le Kris та інших. Є й такі, що вперше беруть участь у виставці: Color Dreams, Nordland, Teplee Net, Wellajur.

Найкращі моделі з нових колекцій верхнього одягу демонструються на манекенах у шоу-румі. Шоу-рум скомбіновано зі стильною, по-осінньому теплою фотозоною, де охоче фотографуються відвідувачі і навіть учасники виставки.

На цьогорічній Children’s Fashion Fair можна наживо побачити і детально роздивитися продукцію понад 70 українських та іноземних брендів. З останніх найкраще представлені турецькі (A-Yugi, Cichlid, Mackays, Ugur Şapka, Arti, Breeze, Joi Kids, Lovetti, Verscon і багато інших); італійські (To be Too, Gaialuna, Street Gang, Brums, Mek, Pompea тощо); польські (Young Reporter, Sly, Wojcik, Giamo), а також китайські бренди (Levin Force, Garstuk, BKG Kids, Caslon тощо).

Безпека відвідувачів — завжди на першому місці для організаторів виставки. Вимірюється температура персоналу, учасників, відвідувачів. Дезінфікуються всі поверхні та навіть підлога. У залі стоять антисептики для рук. А тому — приходьте спокійно! Вдалого вам бізнесу!

Замовити квиток

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23