banner-feb22-ua.jpg
20.01.2020 22:29:00

Учасники BABY EXPO 2020 – дитячий одяг, взуття та аксесуари

Учасники BABY EXPO 2020 – дитячий одяг, взуття та аксесуари

Знайомтеся з учасниками BABY EXPO 2020! Форум BABY EXPO тематично розділений на три секції. Найширший асортимент представлений в експозиції Children’s Fashion Fair – дитяча мода!

     babasik.png BABASIK

ТМ Babasik на українському ринку вже понад 10 років і спеціалізується на виробництві дитячих головних уборів. Зарекомендували себе як фірма, головною метою якої є якість продукції, турбота про безпеку і здоров'я вашої дитини.

     LOGO_MAYORAL_RGB.jpeg МАЙОРАЛ-УКРАЇНА

Компанія Mayoral є лідером на ринку дитячої моди. Mayoral займається дизайном, виробництвом, маркетингом і дистрибуцією дитячого одягу в понад 75 країнах. У колекції представлені одяг, аксесуари та взуття для дітей віком від 0 до 18 років. Також компанія презентує свою ТМ Abel&Lula.

     jula-kids-logo.jpeg JULA KIDS

JULA KIDS український виробник дитячого одягу. Пропонують літні головні убори, святкові сукні, шкільну форму, сарафани, дівчачі сорочки, спідниці. Вирізняються цікавими дизайнерськими рішеннями, високою якістю, доступними цінами та любов'ю до дітей!

 waldi2.png WALDI

Український виробник текстильного взуття для прогулянок, дитячих садочків, шкіл та дому. В асортименті є дитяча, дошкільна, шкільна, підліткова, молодіжна групи у розмірах 21–40. Презентують нові моделі яскравих кольорів з сучасними принтами та вишивками.

 Cvetkov.png CVETKOV

Продукція сімейного бренду Cvetkov – це модний, сучасний і практичний одяг. Високі стандарти якості та доступна ціна дають змогу конкурувати з зарубіжними брендами.

 X_Woyz.png TM X-WOYZ

TM X-Woyz – український виробник дитячого верхнього одягу. В асортименті одяг для дітей від 7 до 14 років (модні куртки, стильні пальта, трендові парки та еко-шуби). Велика увага приділяється розробці моделей, якості, зручності та оригінальності виробів.

 Dreamkid.jpeg DREAMKID

DreamKid – український виробник дитячого одягу для найменших. У колекції є унікальні принти та оригінальні моделі з матеріалів найвищої якості. Виробник пропонує одяг на всі випадки життя, урочисті та повсякденні, найбільш захопливі та неймовірні пригоди малюка.

Більше інформації про учасників – у попередній та наступних публікаціях на нашому сайті!

До зустрічі 10-13 березня!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23