banner-feb22-ua.jpg
22.03.2021 10:46:00

BABY EXPO 2021: 25 років лідерства

BABY EXPO 2021: 25 років лідерства

10-12 березня 2021 року міжнародна виставка дитячих товарів BABY EXPO відсвяткувала свою 25-ту річницю. Історія BABY EXPO налічує вже чверть сторіччя, і з впевненістю можна сказати, що це історія українського ринку дитячих товарів.

Щороку BABY EXPO збирає під своїм дахом іноземних і вітчизняних виробників та дистриб’юторів дитячих товарів, створюючи найбільший бізнесовий майданчик в Україні для демонстрації усього спектру дитячої продукції, і визначає подальший напрямок розвитку галузі. Весняна виставка представляє актуальні тренди, якими керуватимуться спеціалісти весь наступний рік. І саме звідси виходять на український ринок і відомі бренди, і дебютанти.

За останній рік багато чого змінилося, нова реальність диктує нові умови, проте BABY EXPO 2021, керуючись слоганами «#BE – будь сучасним, будь гнучким, будь попереду!», незважаючи на всі труднощі, відбулася на високому професійному рівні, зберігши свій традиційний формат та основні тематичні напрямки.

117 компаній на площі в 7089 кв.м. представили безліч українських та іноземних товарів для дітей та їхніх батьків: величезний асортимент сучасних іграшок – для немовлят та підлітків, м’які, дерев’яні, радіокеровані, набори для творчості та спортивні товари, останні новинки ринку та традиційні іграшки, товари для комфорту та безпеки малюків – візочки, автокрісла, дитяча косметика та гігієнічні товари; одяг на будь-який вік та смак. На кожному стенді відвідувачів виставки чекали цікаві новинки.

Загалом виставку відвідало понад 2000 спеціалістів – дистриб’ютори, власники та закупівельники роздрібних і мережевих магазинів. Слід зазначити, що склад відвідувачів цього року якісно змінився – відвідувачі стали більш цільові, значно збільшився відсоток мережевих магазинів на тлі майже нульового відсотку кінцевого споживача.

Чверть сторіччя успішності та праці – це доказ стабільності та монументальності, своєрідна гарантія якості. Тож BABY EXPO не відмовилася від традиційних супроводжуючих заходів, які вже зарекомендували себе як ефективні інструменти для розвитку бізнесу та взаємодії гравців ринку, але з огляду на світову пандемію, посилила увагу до санітарно-гігієнічних правил.

В рамках BABY EXPO відбувся Національний конкурс ігрової продукції «Краща іграшка». Цей єдиний в Україні подібний конкурс має вже понад 15-річну історію. Його основним завданням є сприяння вітчизняним виробникам ігрової продукції в просуванні та підвищенні якості товарів. Цього року на конкурс було представлено 35 зразків від 12 українських виробників – ТЕХНОК, МИР ЛЕО, ТИГРЕС , ЕНЕРГІЯ ПЛЮС, АРТОС ГЕЙМС, БОМБАТ ГЕЙМ, ТАКА МАКА, ФАБРИКА ПЕРШИХ ФАНТАЗІЙ, КАМЕРТОН, ФОП ДАВЛЕТШИНА, ФОП ПЕЛИХ, ЧУДІСАМ. І хоча це досить скромний результат порівняно з іншими роками, ми пишаємося, що українські виробники іграшок навіть у таких складний час можуть представити ринку цікаві новинки.

Невід’ємною частиною форуму BABY EXPO є ділова програма. Гості та учасники виставки вже давно звикли, що на BABY EXPO можна не тільки підписати вигідні контракти, знайти нових партнерів чи оцінити нові фішки конкурентів. Тут завжди можна поповнити свої бізнес-знання, отримати досвід акул бізнесу, вивчити нові кейси для розвитку бізнесу.

Триденна конференція була поділена за тематичними напрямами, протягом яких власним досвідом ділилися провідні експерти:

10 березня - Trends & Changes. Тренди ринку та галузі, зміни та розвиток. Слогани дня: BE – будь у курсі! ВЕ – буть гнучким!

11 березня – Офф-лайн магазин: нова реальність або як залишатися на гребені хвилі. Слоган дня: ВЕ – залишайся найкращим!

12 березня - Будь усюди – будь онлайн: просування бізнесу та продаж товарів за допомогою сучасних онлайн-каналів та маркетплейсів. Слоган дня: ВЕ – будь сучасним!

Зараз усі ми перебуваємо в новій реальності, багато що змінилося в умовах та підходах, але, незважаючи на всі труднощі, виставка BABY EXPО знову підтвердила статус дієвого маркетингового інструменту.

Рухаємося вперед разом - до нових звершень та перемог!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23