banner-feb22-ua.jpg
13.06.2020 09:57:00

14 червня – День працівників легкої промисловості

14 червня – День працівників легкої промисловості

14 червня в Україні відзначають своє професійне свято фахівці легкої промисловості.

На жаль, за даними Держстату легка промисловість найбільше постраждала через пандемію.

Саме тому саме зараз легкій промисловості потрібна дієва адресна галузева підтримка держави. Маємо надію, що таку допомогу надасть уряд, який назвав «червоною ниткою», що проходить крізь усю програму дій уряду — «принцип пріоритету вітчизняного виробника», захист українських товарів і послуг від «імпортних альтернатив».

В той же час вітчизняні підприємства легкої промисловості з готовністю відгукнулися на виклики часу. Для подолання епідемії коронавірусної хвороби COVID-19 в Україні швидко перепрофілювалися та одразу на власних ресурсах активно запустили виробництво різноманітних засобів індивідуального захисту (ЗІЗ). Серед таких були і учасники виставок BABY EXPO та Children Fashion Fair.

В окремих регіонах з’явились і нові виробництва ЗІЗ, в основному – масок. Розуміючи загрози масового ураження населення для національної безпеки через гострий дефіцит ЗІЗ освоєно виробництво нових видів захисних та альтернативних матеріалів, захисних масок, костюмів, ін. Часто вироблені ЗІЗ передано виробниками у вигляді благодійної допомоги. Завдяки чому у короткі строки було знято питання спекулятивних цін та задоволено першочергові потреби у засобах захисту для населення, медпрацівників, ЗСУ, силових відомств та працюючих інфраструктурних об’єктів.

В цей день з вдячністю вітаємо вас зі Святом і бажаємо здоров’я, успіху та процвітання!

Віримо, що ВСЕ БУДЕ ДОБРЕ!

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23