bg_image

Дефіле

Модні покази колекцій дитячого одягу, взуття та аксесуарів – одна з найбільш популярних подій виставки CHILDREN’S FASHION FAIR. Дитяче дефіле завжди привертає увагу відвідувачів та представників ЗМІ. Бізнес-аудиторія отримує чітке уявлення про тренди та стилі сучасної дитячої моди. До того ж, на подіумі можна оцінити не тільки зовнішній вигляд моделі, а й роздивитись посадку, зручність, що може стати конкурентною перевагою для покупців.

Хто приймає участь

До участі в дефіле запрошуються виробники та дистриб’ютори дитячого одягу, взуття, головних уборів та аксесуарів, а також відомі дизайнери та модельєри-початківці. Демонструються не тільки промислові колекції, але й унікальні авторські моделі та роботи молодих дизайнерів-початківців. Особливе місце посідають конкурсні покази шкільного та ділового одягу.

Переваги участі

Показ – це яскраве шоу! Подія, що привертає увагу. Музика, вихід моделей та робота режисера допомагають дизайнеру донести свою ідею до споживача. В той же час, це можливість отримати відгуки. Будь-який продукт продається краще, якщо має образ та історію.

Участь у показах дає можливість:

– виокремити свій бренд серед сотень інших, представлених на виставці;

– презентувати нову колекцію, новий бренд чи новинку сезону;

– привід запросити на зустріч клієнтів;

– привернути увагу відвідувачів виставки;

– отримати додаткове висвітлення в ЗМІ.

Вартість участі (2020 рік)

У вартість включено:

Учасники (березень 2020)

BE EASY