bg_image
Коментарі Вимкнено до ЗУСТРІЧАЙТЕ УЧАСНИКА ВИСТАВКИ CFF 2024! ТМ MARAKAS ЗАПРОШУЄ ДО СПІВПРАЦІ!
Posted By

admin

Marakas – відносно нове, але вже досить відоме ім’я в індустрії дитячої моди.

Головна мета бренду — створити одяг, що подобається дітям. А для цього потрібні обов’язково: яскраві кольори (адже це так весело), зручні моделі (адже дітки так не люблять одягатись), якісні матеріали (щоб одяг витримував активні дитячі ігри)

Як вони досягають цього? 

1. Яскравість — це бажання і любов до експериментів з кольорами та принтами. Останнім часом використовуються авторські принти талановитих українських дизайнерів, або ж поєднання принтів з яскравими однотонними тканинами.

2. Зручність — велика увага до лаконічності та легкості моделей. У виробах marakas використовує переважно новітні термонаповнювачі, що роблять одяг легким і теплим водночас.

Також виробник після кожного сезону проводить опитування клієнтської бази з метою виявлення побажань до існуючих моделей і намагається вдосконалювати вироби, згідно з цими побажаннями.

3. Якість — те, що завжди непросто тримати на високому рівні, тому вона є пріоритетом при виборі сировини для виготовлення продукції.
Marakas має тисячі позитивних відгуків у соцмережах та на сайті, чим неймовірно пишається. І завжди відкритий до нових знайомств.

Завітайте на сторінки компанії:

Сайт

Instagram