bg_image
Коментарі Вимкнено до Три головні тренди дитячої моди 2024
Posted By

admin

За останні кілька років бренди роблять великий стрибок у розвитку української модної індустрії. Тож на які дитячі тренди варто звернути увагу і чого варто дотримуватися в гардеробі хлопчиків та дівчаток у 2024.

 

Дитячий оверсайз

Як правило, ми говоримо про оверсайз у ключі дорослого одягу: від сезону до сезону світові бренди звертають нашу увагу на ультравільні речі, у яких іноді можна загубитися. Але масштабний тренд підтримали й дитячі бренди, які хочуть, щоб юні шанувальники актуальних тенденцій теж виглядали стильно.

 

Так багато брендів представили нові колекції, у яких представлені модні вільні кардигани, футболки, светри, джемпери та жакети. Також є ще один сучасний тренд подіуму — багатошаровість та FAMILY LOOK. Їх полюбили жінки всього світу, і тепер у мам і тат України з’явився привід створювати парні луки разом зі своїми дітьми.

 

Джинс завжди

У 2023 році дизайнери приділили особливу увагу деніму. Джинси залишаються у моді й наступні сезони, тому у дитячому гардеробі також поступово з’являється відповідний одяг.

Хлопчики можуть приміряти прямі джинси у поєднанні з піджаками або об’ємними сорочками, а дівчатка – джинсові сукні, спідниці або комбінезони в стилі Рейчел Грін, однієї з головних героїнь культового серіалу «Друзі».

Яскраві кольори

Ще один яскравий тренд, на який звернули увагу бренди дитячого одягу – акцентні кольори, які підіймають настрій та дозволяють створювати сміливі та нетривіальні образи. Це може бути верхній одяг, наприклад, синіх, зелених або фіолетових відтінків, а також аксесуари: від панамок та хутряних навушників до привабливих сумок.

Головне – не переборщити з кольором. Базовий образ можна приміряти з джинсами та футболкою й доповнити яскраво-жовтою панамкою, а можна доповнити чорне мініплаття барвистим кардиганом з геометричним малюнком.

Джерело: https://www.berdichev.biz/