bg_image

Конкурс «Школа. Діловий стиль»

Шкільна форма: бути чи не бути? Необхідність однакової форми для учнів школі завжди була каменем протиріч учителів та батьків. Для самих же учнів відповідь завжди одна: не бути!

Але ось цікаве спостереження: варто тільки відмовитися від набридлого словосполучення «шкільна форма», і запропонувати споживачеві універсальний діловий одяг для дітей і підлітків, як переваги стають очевидними. А якщо це діловий одяг з безліччю стилів, форм, кольорів і тканин, включаючи джинсову, – він стає must-have продуктом в гардеробі кожного школяра.

Саме тому Конкурс «Школа. Діловий стиль» – обов’язковий і популярний захід, який проходить щорічно в рамках весняної виставки CHILDREN’S FASHION FAIR.

Моделі оцінюються професійним журі, що складається з представників Управління освіти районних в м.Києві державних адміністрацій, батьківських та учнівських комітетів, за критеріями: якість, відповідність віку, оригінальність, стиль і дизайн.

Хто бере участь

Створений насамперед з метою популяризації вітчизняних виробників одягу для школи, сьогодні Конкурс приваблює і дистриб’юторів, які із задоволенням представляють новинки іноземного виробництва. А споживач отримує можливість порівняти якість, стиль і комфорт.

Переваги участі

Конкурс проходить одночасно в трьох форматах, кожен з яких має свої переваги.

Шоу-рум: демонстрація моделі на манекені дає можливість журі і споживачам оцінити якість тканини, фурнітури і пошиття.

Інформація про учасників в каталозі, який поширюється безкоштовно серед відвідувачів, дає додаткову можливість просування.

Але найяскравіша частина Конкурсу – це модні дефіле, під час яких журі оцінює посадку моделі, її привабливість і зручність.

Вартість участі (2020 рік)

1. Промостенд у шоу-румі (обов’язково)

У вартість включено:

2. Розміщення інформації в друкованому каталозі (обов’язково)

У вартість включено:

3. Конкурсний показ «Школа. Діловий стиль» (за бажанням)

У вартість включено:

Переможці 2019