banner-feb22-ua.jpg
29.03.2019 17:55:00

На подіумі. День другий. Конкурсні покази колекцій шкільного одягу «Школа 2019. Діловий стиль»

На подіумі. День другий. Конкурсні покази колекцій шкільного одягу «Школа 2019. Діловий стиль»

За лаштунками юні моделі підтанцьовували в ритм мелодій, які звучали на подіумі, малеча корчила одне одному гримаси і змовницьки перешіптувалась. Та за мить діти враз мобілізовувались і вже коли ступали на подіум, гордо закидали голівки, тримали поставу, «включали» посмішку   і упевнено рухались на зустріч глядачу і шанованому журі.

16 торгових марок, які спеціалізуються на виготовленні шкільної форми, представили на Children`s FASHION свої творчі доробки - нові колекції шкільної форми і полонили усіх присутніх - і глядачів, і журі, і з усього було видно, й навіть самих юних моделей.

На площадці біля подіуму – яблуку ніде упасти. Пожвавлені вигуки, неперевершені емоції. Численні фото і відео зйомки показу. Переважна більшість глядачів спостерігає дійство через екрани смартфонів. Звісно чому – щоб потім похвалитися записом колегам, рідним, друзям, знайомим. Не щодня ж випадає ось так запросто, вважай, на відстані витягнутої руки бачити дефіле моделей модних шкільних суконь від іменитого дизайнера Андре Тана. Саме його колекцією й розпочали конкурсні покази.

Деякі виробники представляли свою колекцію в одній кольоровій гамі: синій, сірій чи чорній, комбінуючи з білим. Інші - пропонували кілька варіантів моделей і варіацій кольорів для найвибагливішого споживача. Відомо ж – деякі школи та ліцеї дозволяють учням підбирати шкільну форму на власні смаки, інші – вимагають дотримуватись однієї, обраної школою кольорової гами.

Надзвичайно сміливо, креативно, а водночас стильно, заявили про своє бачення шкільної форми торгові марки LUKAS-KIDS (Кременчук) та LOVE IS ( Харків). Вишукані дизайнерські рішення їхніх моделей трохи , виходили за рамки ділового стилю. Цим і полонили школярок- модниць. Схоже це не надто бентежило дівчат. Бо які ті рамки?! І хто їх може обмежити, коли це ефектно і зручно. І так красиво.

До речі, про якість заявлених на конкурс моделей шкільної форми ніхто й не обмовлювався. Якість дитячих виробів, надто повсякденного шкільного одягу – це аксіома. Вхідний білет на BABY EXPO.

Більш стримані, але від того не гірші, моделі піджаків, блузок, сарафанів, спідниць, брюк, ділових суконь у комплекті з пальтами та напівпальтами продемонструвала на подіумі турецька компанія AHSEN &NAZLI MORVA (Стамбул).

Елегантні, вишукані роботи й стримані дизайнерські рішення представили FILATOVA TATIANA(Харків), SMIL(Одеса), TAIS(Харків), ДАНІК (Харків), ПОКРОВЧАНКА & LOUISA ORLOVSKA та польська фірма POLE.

Оригінально й красиво виглядали моделі торгових марок VIANI, СVETKOV та MARTUSYA(Київ). Глядачі жваво знімали їх на відео, захоплено перемовлялися.

Окрасою подіуму стали й зразки шкільної форми – cвяткової та повсякденної у національному стилі з натуральної тканини від ТМ Dibrova (м. Броди).

Харківський дизайнер Ксенія Дорошенко презентувала ексклюзивні сукні стриманих сіро-бежевих та світло -рожевих відтінків дуже доречно і стильно прикрашених натуральним мереживом.

Конкурсний показ шкільної форми закінчено. Вщухли овації та не спали емоції. Кожен з глядачів повезе з собою неперевершені враження, виробники та дизайнери – підказки для власних моделей, гуртівники і продавці – розкішні колекції шкільної форми, які підуть у них на «ура». Як діти до школи. Хіба ні?

Повний перелік конкурсантів-переможців тут

Поділитися в соціальних мережах:

Місце проведення

  • Адреса виставки:

    Україна, Київ,
    Проспект Берестейський (Перемоги), 40-Б

  • Час роботи:

    10:00 – 17:00

  • Телефон:

    +38 (044) 456 38 04

  • Метро:

    Червона лінія М1, "Шулявська"

  • Таксі:

    +38 (093) 012 32 23